27 December 2009

the end



oh tidak!!!!

tak terase mase berlalu..

macam baru semalam masuk department ni dan buat autopsi yang pertama dalam hidup aku ...
macam baru semalam tengok mayat2 berdarah2 dan bersihkan luka2 dia...

macam baru semalam tengok mayat berulat2 dan kembung dan ambil gambar walaupon 'pose' dia kaku je...

tup tup minggu depan dah masuk minggu keenam aku kat FORENSIC...
exam dah nak dekat dah nih...
takutlahhh....



my examiner sgt terkenal dgn ketelitian dan kepandaian dia...
rase macam nak menyorok dalam bakul dan duduk diam2 kat situ....


 hihihi

please pray for me...
please........


2 comments:

pakcik kordi said...

aii doa sllu utk doc....semoga doc tabah..n berjaya...amin....

jg dr bek2!


kem slm mayat!oppss!!!

ainulrhy said...

oh pakcik!!
tenks eyh....

kem slm kt mayat? namolah.. nnti dia jwb i yg pengsan. hua3.

kem slm kat gabriel eyh?