23 April 2010

let it be on a hard cold tile, as long as we can rest!


tak perlu kata2 untuk mengungkapkan betapa penatnya kami semua.
di mana2 pun boleh tidur.
di atas tile dalam kamar koas, 
di atas kerusi batu di depan radiologi centre, 
atau di atas kerusi kayu dalam Emergency Room.
dua minggu terkurung dalam ER memang mencabar.
tidur hanya 3jam sehari (tapi i suke curi2 tidur), 
 kerja pun sangat banyak.
fuh... sangat2 penat!
kalau tengok kitorang tidur....macam pelarian pun ade kan, kan?
tapi takpe. demi ilmu, dan demi patient kami, InsyaALLAH, we will survive.
just say this words and we'll be fine
ALL IS WELL!!
ALL IS WELL!!
ALL IS WELL!!

ahaks!
LOL

2 comments:

pakcik kordi said...

terus bersemangat waja doc!!!!aumM!!

ainulrhy said...

thank u ayie...
i will always semangat kalau ade orang mcm u yg rajin komen my blog!!
ngeh3