29 December 2012

Y.E.S. and yes!

hye!
semalam pergi dating dengan yad.
and i fell in love instantly with this cute 4 owls!
siap ada free gift bantal kuning dan pen  ^.^
comel kan, kan?
sebenarnya keempat2 burung hantu ini adalah 'hand cream'

lepas tu dapat free calendar yang sangat girlish

every item buy one free one in Etude House now..
oh, saya sangat suka YES (Year End Sale)!

balik rumah je, bagi mama yang warna kuning, Aizza ambil warna hijau, dan sy mestilah nak yang warna pink!
Alip golip sibuk nak jugak jadi dia ambil warna biru...
huhu..
ini gaya makcik rambut besar, kata Alip
oh ya, sekarang dah duduk dengan family memang best.
antaranya best sebab ada orang teman saya jogging dan main di playground di Stadium Tun Fatimah
kenapa Alip harus interframe gambar saya!! oh tidakkk!!!!
Alhamdulillah, my life is more organized and happy now.

kotak terakhir baru habis kemas malam tadi.. huhu~

and guess what?
Isnin ni list MO akan keluar!
oh, macam tak percaya dah nak habis housemanship! 
lepas ni kat manalah dokter Ainul yang berjam merah dan stetoskop merah 'tercampak' ye?
hopefully saya akan jadi MO OnG!
Aminnn~
 


1 comment:

nuratika aziz said...

bestnya baca entri medic medic neyh..haha,memasang impian untuk jadi doc one day soon.pray for me. thank you sis :D